Scasi Oy LKV

Kiinteistönvälitystoimisto Porvoossa

Scasi on vuonna 1998 perustettu laillistettu kiinteistönvälitystoimisto. Tiimimme toimii pääasiassa Itä-Uudellamaalla. Välitämme asuntoja, kiinteistöjä, kesämökkejä ja tontteja.

Henkilöt Scasin takana

Olemme vuosien varrella tiiviisti yhteen hitsautunut tiimi, jossa jokainen on omanlaisensa persoona ja kaikki täydentävät toisiaan. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa paitsi helppoa ja luontevaa yhteistyötä myös tehokasta toimintaa.

Stina Ahlfors

Stina on yrittäjähenkinen tehonainen, joka pitää luonnosta ja ihmisistä. Hänellä on yksityiselämässä rauha maassa, koska kaikki lapset ovat muuttaneet omilleen.

"Pidän haasteista eikä luovuttaminen sovi luonteelleni, siksi sovin mielestäni hyvin kiinteistönvälittäjäksi."

Helvi Hovi

Helvi on entinen kunnan virkamies, joka ryhtyi kiinteistönvälittäjäksi parikymmentä vuotta sitten. Syntyperäisenä pernajalaisena hän tuntee myös Loviisan seudut kuin omat taskunsa.

"Elämä kolmen sukupolven kesken jaetussa maalaistalossa on opettanut paitsi hyviä neuvottelutaitoja myös sen, ettei tuloksia synny ilman päättäväisyyttä ja jämeryyttä."

Mikael Kylmämaa

Lapissa syntynyt Mikael on aikaisemmin työskennellyt matkailu- ja kuljetusalalla. Ulkomailla asumisen jälkeen paluu tuttuun ja turvalliseen Porvooseen oli kahden lapsen isälle luonnollinen valinta. Kotikaupunki tarjoaa myös erinomaiset puitteet aktiivisesti joukkueurheilua harrastavalle kuntoilijalle.

"Yrittäjäperheessä kasvaneena olen oppinut tekemään lujasti töitä. Olenkin valmis ottamaan haasteen vastaan ja laittamaan itseni täysillä likoon, jotta saadaan yhdessä teidänkin unelma toteutettua."